Grijze bank in modern wit huis met grote witte open haard Scan 5003 FR met vlammen

Prachtige hoekhaard met royale plafondhoogte

Op een locatie die garant staat voor een heerlijke zomerse idylle met in de winter skiloipes in de directe omgeving hebben Elin en haar gezin hun droomhuis gecreëerd in Vollen. Met koele winteravonden in gedachten stond een hoekhaard hoog op het wensenlijstje voor hun minimalistische twee-onder-een-kapwoning. Een moderne haard is niet alleen geschikt voor de donkere, koude maanden, nee, een haard maakt zelfs zonder vlammen een warme indruk en nodigt uit tot ontspanning en gezelligheid.

Elin (46) woont met haar 3 kinderen in een twee-onder-een-kapwoning in het idyllische Vollen in de gemeente Asker, Noorwegen. De nieuwe twee-onder-een-kap ligt landelijk, met zowel velden, de zee als de grote stad vlak om de hoek.

Blonde vrouw met donkere broek en bloemenblouse leunend tegen een muur, naast een glazen tafel met bloemen

Toen Elin op zoek moest naar een nieuwe woning, had ze een aantal criteria voor het type regio waar ze zich met haar gezin wilde vestigen. Voor Elin, die in de hoofdstad werkt, was nabijheid van de stad essentieel bij het kiezen van een woning. En voor haar actieve gezin, met 3 opgroeiende kinderen, waren ook een plek om te spelen en de nabijheid van de natuur belangrijkZe was zelf opgegroeid in een landelijke omgeving, met de zee in de buurt, en Vollen was de perfecte keuze voor het gezin. 

De woning heeft de juiste indeling 

Met een fulltime baan en een groot gezin bleek een nieuwe twee-onder-een-kapwoning helemaal de juiste keuze. Met 3 kinderen in huis is een woning met een indeling in zones een verstandig idee. De keuken op de eerste verdieping bevindt zich naast een TV-kamer, die een functioneel en gezellig knooppunt vormt, waar de gezinsleden elkaar tussen hun activiteiten door kunnen ontmoeten. Terwijl een gezellige kamer op de tweede verdieping, met een goede plafondhoogte en grote ramen met uitzicht over de fjord, de natuur naar binnen haalt. Dat creëert een plekje om te relaxen bij een fraaie inbouwhaard.

Witte hoekhaard Scan 5003 FR met vlammen in wit modern huis met grijze bank en ronde tafel

De droom van een hoekhaard

Nadat het gezin naar de stijlvolle twee-onder-een-kap verhuisd was, was het doel om een knusse sfeer te creëren, terwijl de trendy stijl extra geaccentueerd werd met de eigen elementen van het gezin. Om dit te realiseren, was een haard een absolute must. Een moderne haard garandeert betrouwbare warmte op koude winterse dagen, is een alternatieve warmtebron op een chaotische energiemarkt én is een verwarmend meubel dat uitnodigt tot sociaal samenzijn en ontspanning.

Elin wilde een hoekhaard waar je van twee kanten naar binnen kon kijken, die bovendien niet te veel ruimte innam. Ze kreeg hulp van de Scan-dealer bij het realiseren van haar droomhaard. De keuze is gevallen op een Scan 5003 FR, een elegante inbouwhaard met een strak en eenvoudig design – perfect voor een moderne woning. In een minimalistische en moderne woning met een hoog plafond is het soms prettig om vlammen en de warmte van een haard te gebruiken om een prettigere uitstraling te creëren – en fraaie dansende vlammen vormen een van de hoofddoelen van Scan stoves bij het ontwikkelen van haarden, houtkachels en inbouwhaarden.

Witte hoekhaard Scan 5003 FR met vlammen in wit modern huis met grijze bank en ronde tafel

Inbouwhaard, die speciaal op de kamer is afgestemd

De omlijsting is speciaal getekend met behulp van de dealer en inbouwhaard Scan 5003 FR is op een prettige ooghoogte geplaatst, met goed zicht vanaf de zithoek. Een hoekhaard met een lichte brandkamer en een horizontaal vlambeeld met prachtige vlammen om je ogen rust te geven. Dat hij daarnaast is gemaakt voor het verwarmen van grote ruimten maakt dit een goede keuze voor woningen met een moderne, open oplossing.

Grijze bank in modern wit huis met grote witte open haard Scan 5003 FR met vlammen

Det er i kontrastene magien oppstår – og en stor moderne peis tilfører det nybygde og moderne huset sjel, kos og god atmosfere.

In de contrasten ontstaat de magie – en een grote moderne haard geeft deze nieuwe en moderne woning zijn ziel en zorgt voor gezelligheid en een fijne sfeer.

De dealers van Scan stoves zijn trots op hun degelijke vakkennis en op het feit dat ze dezelfde betrouwbare kwaliteit kunnen bieden, ongeacht waar u woont en welke dealer u kiest.